Passende fysiotherapie

Mobiel zijn en lekker kunnen bewegen zijn belangrijke factoren voor kwaliteit van leven. Wanneer bewegen moeilijk gaat of pijnlijk is, kan fysiotherapie uitkomst bieden.

Onze behandelingen

We voeren eerst een onderzoek uit om vast te stellen wat de oorzaak van uw klachten is. Na het stellen van een fysiotherapeutische diagnose wordt een behandelplan opgesteld. De behandeling kan bestaan uit oefentherapie en massage, maar we kunnen ook gebruik maken van bijv. manuele therapie, dry needling of shockwave.

Een belangrijk onderdeel is de pre- en postoperatieve begeleiding, onder meer na orthopedische chirurgie. Bij alle behandelmethoden die we toepassen, streven we naar het vinden van een balans tussen belasting en belastbaarheid. Het geven van advies en informatie over de klacht maakt standaard deel uit van onze behandeling.

Bij Leefrijk maken we het uiteindelijk mogelijk dat iedereen binnen zijn eigen vermogen optimaal kan bewegen. Want soepel bewegen is optimaal leven.

Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Bekijk onze specialisaties.

Psychosomatische fysiotherapie

Voel je je vaak moe, gespannen, benauwd, onrustig of uit balans? Heb je last van stress gerelateerde klachten en/of aanhoudende pijnklachten? De psychosomatiek therapeut kan helpen de balans te herstellen.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapeuten werken met topsporters, sporters en sportteams, maar hanteren dezelfde dynamische benadering ook bij niet-sporters.

Oedeemtherapie

Lymfoedeem is niet te genezen, maar goed te behandelen. Lymfoedeem is eiwitrijk en dus hard oedeem dat soms ook met speciale oedeemgrepen behandeld wordt.

Ontspanningstherapie

Introtekst voor homepage dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea cdolor sit.

Fasciatherapie

Fasciatherapie een nieuw concept

Geriatrie fysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de complexe problematiek die vooral voorkomt bij ouderen en patiënten met bepaalde aandoeningen, zoals de ziekte van Parkinson.

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het bewegingsapparaat van kinderen en jeugdigen tussen de 0 en 16 jaar m.b.t. de ontwikkeling en hun bewegend functioneren.

Manuele therapie

In het algemeen is manuele therapie geschikt voor klachten die, behalve met pijn, gepaard kunnen gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten.

Kinder manuele therapie

Shockwave

Snel resultaat bij chronische klachten!

Dry Needling

Wat is Dry Needling en wanneer zetten we nu Dry Needling in als behandeling?

Deep Ossilation

Deep oscillation activeert de lichaamseigen trilling en geeft in combinatie met manuele lymfdrainage een hoogstaand verbeterde behandelkwaliteit.