Diagnostiek

Jouw klachten uitgebreid in kaart met een diagnostisch consult.

Bij een diagnostisch consult maken we een perfecte analyse van beweegproblemen.

In sommige gevallen kan je arts onze kennis en ervaring inzetten om een juiste diagnose te stellen. Je arts wil bijvoorbeeld graag weten of een behandeling door onze fysiotherapeuten zinvol kan zijn. Dan is een diagnostisch consult dé oplossing. Onze experts maken een uitgebreide inventarisatie van je beweegprobleem en bespreken een behandelvoorstel samen met je arts. Dan ben je zo snel mogelijk weer de oude.

Heel veel mensen vragen zich af waarom de huisarts de diagnose zelf niet kan stellen. Vaak leggen we dan uit dat de huisarts heel erg veel weet van allerlei gebieden in de gezondheidszorg zo ook de bewegingszorg. Het is natuurlijk onmogelijk voor de huisarts om alles te weten van het gebied van de specialist waar naar toe hij of zij verwijst. Dan zou de huisarts immers alles moeten weten op alle gebieden van de zorg.

Daarom gebruikt de huisarts de fysiotherapeut als expert voor onderzoek op bewegings gerelateerde klachten. En verwijst dan voor een diagnostisch consult.

Voor meer informatie kunt u uw vraag mailen naar info@leefrijk.nl bellen naar 0546-898000 of een whatsappje sturen via de button links.

Echogeleide injectie

Een echogeleide injectie is een injectie waarbij we de injectienaald op het scherm van het echoapparaat volgen.

Echografie

Echografie is voor fysiotherapeuten een perfect middel om op betrouwbare wijze afwijkingen aan het bewegingsapparaat vast te stellen.

Biofeedback/stressprofiel

Biofeedback is een methode waarbij lichaamssignalen gemeten worden, zoals spierspanning, huidgeleiding, ademhaling, hartslag en handtemperatuur.

Health Check/PMO

Leefrijk biedt bedrijven een Health Check/PMO aan.