Ons team

Leefrijk is ontstaan uit een fusie van 2 praktijken: Fysiotherapie Oosteinde en Fysio Twenterand.
Onze praktijk voor logopedie, ergotherapie en fysiotherapie is verdeeld over vijf locaties in Vriezenveen, Westerhaar en Hoge Hexel. Inmiddels werken er 18 fysiotherapeuten, 1 ergotherapeut, 1 logopedist en 4 secretaresses. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het Keurmerk Fysiotherapie. Al onze therapeuten en zijn BIG-geregistreerd.

Afspraak maken

Even voorstellen…

Dag volgers van Leefrijk,

Ik wil mij graag even voorstellen. Mijn naam is Demi Vos en ik ben 23 jaar.

Ik ben een vierdejaars logopedie student uit Groningen.

Vanaf september 2023 tot februari 2024 loop ik stage bij Leefrijk logopedie.

Ik vind het ontzettend leuk om kinderen en volwassenen met taal, spraak en slikproblematieken te helpen. In mijn vrije tijd beweeg ik graag en vind ik het leuk om af te spreken met vrienden en vriendinnen. Ik kijk er naar uit om mijn kennis toe te passen in de praktijk en nieuwe ervaringen op te doen.

Maak gerust een keer een praatje met mij!

Groetjes
Demi

Babyboom bij Leefrijk

2023 blijkt een zeer mooi jaar voor de familie’s van Mitchell, Anouck en Anne-Wil. Maar liefst 2 broertjes en 1 zusje werden geboren. Een speciale Leefrijk knuffel is op haar plaats.

Even voorstellen…

Hoi allemaal!

Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Mara Barkel, ik ben 22 jaar en ik loop tot februari 2024 stage bij Leefrijk. Ik studeer fysiotherapie aan Het Saxion in Enschede en ik zit in mijn 4e en tevens laatste schooljaar.

In mijn vrije tijd werk ik bij OCON als fysio-assistent, dus wellicht ben ik sommigen van jullie daar al eens tegengekomen. Verder voetbal ik bij DETO in Vrouwen 1 en ik vind het leuk om naar de sportschool te gaan of met vriendinnen af te spreken! Ik heb zin in de komende tijd waarin ik hoop mijzelf te mogen ontwikkelen, spreek mij gerust een keertje aan!

Groetjes,
Mara

Anouck met zwangerschapsverlof

Je bent de eerste die met verlof gaat deze zomer. We wensen jou, je man en dochter heel veel baby gelukt toe!

Cursus Weer aan het Werk afgerond

Weer aan het Werk is een ergotherapeutische behandelmethode waarbij terugkeer naar eigen (eventueel aangepaste) werk als middel, maar ook als doel kan worden ingezet.
De methode is bedoeld voor het begeleiden van cliënten die door fysieke, cognitieve en/of psychische beperkingen zijn uitgevallen in hun werk en goede perspectieven hebben op (volledige of gedeeltelijke) terugkeer in eigen werk. Maar er is ook aandacht voor cliënten met een chronische of progressieve aandoening die zolang mogelijk op een gezonde manier willen blijven werken.

Uitgangspunten waar Weer aan het Werk op gebaseerd is zijn:

  • Werken bevordert herstel
  • Zelfmanagement
  • Balans belasting/belastbaarheid
  • Balans werk/privé
  • Supercompensatie

Voor meer informatie: www.wahw.nl

Festiball Tubbergen

Leefrijk heeft meegedaan aan het bedrijven toernooi Festiball in Tubbergen.

 

Even voorstellen…

Hoi! Misschien hebben jullie mij inmiddels al eens voorbij zien lopen, maar via deze weg wil ik mij even verder voorstellen. Ik ben Marit en sinds een aantal weken ben ik aan het werk hier bij Leefrijk!

Ik ga mij binnen Leefrijk o.a. richten op de kinderfysiotherapie, en start daarom ook in september met de opleiding tot kinderfysiotherapeut. Maar daarnaast kun je ook gewoon met algemene klachten bij mij terecht.

In mijn vrije tijd korfbal ik bij korfbalvereniging Amicitia. Ook hou ik van wandelen en gezellige dingen doen met vriendinnen.

Wie weet tot ziens in de praktijk!

Afspraak maken

 

 

Twenterand Run

In een wederom geweldig georganiseerde Twenterandrun was het team Leefrijk ijzersterk in de achterhoede. Vooruit geschreeuwd door veel mede Leefrijkers gingen ze als een speer. Thnx nogmaals Sportpromotie Twenterand voor deze topavond.

 

 

Eerste teamuitje Leefrijk

Eerste teamuitje.

Wandel4daagse Westerhaar en Vriezenveen

Iedere avond kregen de kids een welverdiende massage. André Hoppen en Lars Smit waren op de 4e en laatste dag de kinderkuiten masseurs van Leefrijk.